Briljante Brein Spiegel

Laat de kracht van jouw schitterende brein zien aan de wereld!

Briljante Brein Spiegel is een 1-op-1 training die speciaal is voor jouw (vermoedelijk) hoogbegaafde ondernemer als je klaar bent om je creatieve brein in te gaan zetten als de kracht binnen je bedrijf.

Ben jij die gedreven ondernemer die geen concessies meer wil doen aan zichzelf? Dan is dit jouw kans om echt aan de slag te gaan. Doorbreek alle opgelegde kaders, op jouw eigen-wijze!

Briljante Brein Spiegel (BBS) is geen gewone training – het is een reis van 90 dagen waarbij ik, jouw persoonlijke mentor, als een spiegel fungeer voor jouw briljante & creatieve brein. Gedurende deze tijd zal ik in jouw broekzak zitten, jouw mentor en gids zijn, terwijl we samen de grenzen van jouw mogelijkheden verkennen en verleggen.

In dit traject draait alles om jou. Via whatsapp ben ik binnen handbereik om al jouw vragen te beantwoorden, ondersteuning te bieden en je aan te moedigen. Je krijgt niet alleen mijn begeleiding, maar ook geregeld persoonlijke voiceberichten om je te inspireren en te motiveren op jouw reis naar succes. We werken echt intensief samen aan jou en je bedrijf.

Briljante Brein Spiegel is speciaal voor (vermoedelijk) hoogbegaafde ondernemers zoals jij, die vastberaden zijn om hun groei te maximaliseren en hun impact te vergroten. Deze training is voor jou als je klaar bent om je eigen koers te gaan varen in je ondernemersreis.

Door in te stappen in de 1 op 1 training Briljante Brein Spiegel, krijg je niet alleen helderheid over jouw doelen en visie, maar ontwikkel je ook de strategieën en mindset die nodig zijn om ze te realiseren. Je zult merken dat je zelfvertrouwen groeit, je productiviteit toeneemt en je creativiteit wordt aangewakkerd. Kortom, je zult nog meer ontdekken hoe krachtig jouw brein is.

Als jij bereid bent om buiten de opgelegde kaders te gaan ondernemen en je klaar bent om jouw krachtige brein te omarmen, dan is Briljante Brein Spiegel de perfecte volgende stap voor jou.

De investering is afhankelijk van je wensen, maar prijzen starten vanaf €2222,- incl BTW, voor een minimale periode van drie maanden.

Plan hier onze kennismaking in!